יואל אורן
|
פורסם: 16/09/15 12:45 נושא ההודעה: סיני בשמחת תורה 2-6.10 |
|
|
הי למטיילים,
אמנם בהתראה קצרה, אני מוציא טיול להר הגבוה ב 2-6.10 שישי, שבת, ערב חג, חג ויום נוסף בחוף הים. בשנים האחרונות אני מקפיד על רצף טיולים בהר הגבוה בסיני, לאחרונה חזרתי משם ביוני 2015.
פרטי הטיול:
חוזרים לסיני – טיול בהר הגבוה
סוכות, 2-6 באוקטובר 2015
בשנים האחרונות אני מקפיד להוציא טיולים לסיני בתדירות גבוהה של אחת לשלושה – ארבעה חודשים. כך אנו שומרים קשר קבוע עם חברינו בסיני, וכמובן משביעים את הגעגועים, אשר מתעוררים כבר עם החזרה ארצה... הפעם יחכו לנו בבוסתנים התפוחים הקטנים, הירוקים והחמצמצים!
התכנית, בסיס לשינויים: ביום שישי, 2.10 בשעה 6:00 ניפגש בכניסה למעבר הגבול בטאבה. בצד המצרי של המעבר ימתין לנו צאלח, אח של פרג', וייקח אותנו לסנטה. נפגוש את פרג', שמארגן את הטיול ואנחנו בחסותו, ואת חרבי, הדליל (מורה הדרך הבדווי) ונתארגן לטיול. לקראת צהרים נצא אל ההרים. יהיו אלה ארבעה ימים של טיול חלומי בין צוקי הגרניט האדומים, הבוסתנים המרהיבים, גבי מים, תצפיות נוף עוצרות נשימה, ועוד. בתום כל יום הליכה נגיע לבוסתן אחר, נבשל ארוחת גורמה-שטח ונפרוש ללינה מתחת לשמים צלולים.
בערב היום הרביעי נסיים את הטיול הרגלי, וניסע למפרץ אילת. נאכל ארוחת ערב, נלון בבונגלוס ולמחרת נתעורר לשנירקול של בוקר, ארוחת בוקר רגועה, ונסיעה חזרה ארצה לקראת צהריים.
המחיר: 1900 ₪ לאדם בקבוצה של 4-8 משתתפים.
1800 בקבוצה בת 9 משתתפים ומעלה.
המחיר כולל את כל ההוצאות בסיני, גם מעברי גבול וכלכלה מלאה החל מהערב הראשון, ואינו כולל הסעות בארץ וביטוח בריאות חו"ל שחובה לעשות.
גודל הקבוצה מינימום של ארבעה אנשים.
ההרשמה ע"י משלוח פרטי הדרכון אלי למייל.
רשימת ציוד תישלח למעוניינים ולנרשמים.
פרטים נוספים בטלפון 3551686 - 052 או במייל [email protected] .
הערה: אזהרת המסע לסיני עדיין בתוקף.
להתראות,
יואל
ההרשמה אצלי:
052-3551686
[email protected][/u] |
|