FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
טיולי לילה לאור ירח
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
ש.ה.

הודעהפורסם: 19/09/04 0:00   נושא ההודעה: טיולי לילה לאור ירח הגב עם ציטוט

פעם היו עושים במיסגרת החברה להגנת הטבע טיולי לילה לאור ירח, בעיקר במידבר יהודה בימות הקייץ. כך עשינו את מעלה צאלים בלילה. הלכנו על רמת המידבר ממעלה החמורים להר ישי ומצוק תמרור לעין בוקק. וכמו כן היו גם מחנות נודדים של חמישה ימים.
כיום, עת החוג פרש מהחברה והחברה פרשה מעצמה - איה המסורת היפה הזו עת אנשי החוג התברגנו? כיום זה נחשב כמעט מילת גנאי בעיני כמה אנשים שמתלוננים כשנכנסים אל תוך הלילה, ופעם היו מתלוננים אם לא היו נכנסים ללילה. מה קרה, אנשים מחפשים יותר ביטחון, איבדו את הרוח הקרבית? זיכרו, זה היה טיול רגיל בחברה! החוג תופש את עצמו כיותר מתקדם מהחברה בנושא הטיולים, אבל אם ניקח חוברות טיולים מתחילת שנות התשעים - מה שיש שם זה יותר מתקדם. כל שבוע היו מיגוון טיולים, ואיזו אוירה זו הייתה...
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית כתובת AIM
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 19/09/04 16:10   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

שרון,

1. חלק מהאנשים סובלים מאד מהליכה בלילה בגלל מגבלות ראיה, עד כדי כך שכמעט אינם רואים בלילה. יש גם כאלה שרואים אבל לא נהנים ללכת בלילה, ואפשר להניח שרוב האנשים מעדיפים לסיים בזמן סביר כדי שיהיה זמן להנות מהמדורה והמרק, ועוד לישון כמה שעות טובות. לכן משתדלים לסיים עד החשכה, למרות שזה לא חוק ברזל.

2. עזרא כהן-ישר אירגן בקיץ טיול לילי (אמנם קצר) שהיה מוצלח מאד, עד כדי כך שזה היה אחד ממפגשי הקיץ הגדולים ביותר שזכורים לי.

3. בטיול הנ"ל עזרא עשה דבר חשוב נוסף, הוא הראה איך להשפיע: במקום לשאול "למה לא עושים ...", במקום לחכות ש"מישהו" יעשה - הוא פשוט קם ועשה. בקיץ הבא אתה מוזמן ליזום טיול לילה ואשמח לפרסם ולקדם את היוזמה.

איל צבי
חוג אלעד
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
ש.ה.

הודעהפורסם: 20/09/04 1:03   נושא ההודעה: נכון מאוד...אבל הגב עם ציטוט

1. הטיולים ההם שהיו פעם היו מיועדים במיוחד ללילה, באור ירח, במקומות ובעונה שאי אפשר לעשות ביום, קרי רמת המידבר. הם התחילו לפנות ערב והסתיימו בבוקר.
שזה לא מתאים לכל אחד - ברור. אבל אז השתתפו בזה די הרבה
2. מסכים. זה אכן היה גדול, כן ירבו, במיוחד בעונה היבשה מטיולים, וזה גם היה פיצוי על המיפגש ה"רישמי" שהיה די מאכזב
3. טוב, נכון, באמת לא חשבתי על זה. אבל מול המיבצע של עזרא - מי אני ומה אני (ומה אני יציע, טיול לילי מאפרת לים המלח?)
אבל גם לא נורא אם אין טיול בדיוק באופי הזה, אני מסתפק (ונהנה)במה שיש, אלא שבתקופת הקיץ הארוכה שאין טיולים בכלל (בארץ. בחו"ל ידי לא משגת) זה די חסר לי

(אבל מצד שני, לגבי טיולי לילה בעונת הטיולים אפשר להתנחם בזה שכשמטיילים עם יואל או מויש - מסיימים בלילה...)
חזרה למעלה
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 20/09/04 8:42   נושא ההודעה: Re: נכון מאוד...אבל הגב עם ציטוט

ש.ה. כתב:
3. טוב, נכון, באמת לא חשבתי על זה. אבל מול המיבצע של עזרא - מי אני ומה אני (ומה אני יציע, טיול לילי מאפרת לים המלח?)

אם אין בעיה בטחונית - נשמע לא רע בכלל...

ש.ה. כתב:
(אבל מצד שני, לגבי טיולי לילה בעונת הטיולים אפשר להתנחם בזה שכשמטיילים עם יואל או מויש - מסיימים בלילה...)

Laughing

איל צבי
חוג אלעד
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
djordan

הודעהפורסם: 20/09/04 19:22   נושא ההודעה: טיולי ליל ירח הגב עם ציטוט

היום קשה מאוד לקבל אישור של הרישעות לטיולים ליליים במדבר יהודה. Mad
השנה כבר נתפסתי באחד הטיולים ע"י פקח (אמצע הלילה, מצפה קדם), זה נגמר רק באזהרה, והפקח האדיב המליץ לי לטייל בחוורי מצדה או בנחל פרצים ... Confused Shocked Confused Shocked

ולמי שלא יודע, טיולי לילה ארוכים במדבר זה נ - ה - ד - ר .
Exclamation
ש.ה.

הודעהפורסם: 20/09/04 21:24   נושא ההודעה: טיול בלי ירח הגב עם ציטוט

1. כנראה שיש שם בעיה ביטחונית (אבל זו היתה סתם דוגמה שזרקתי)
2.מה שירדן אמר לגבי הרישעות זה חדש לי, וזה מקומם, וזה מחייב לטייל שם בכוחות מתוגבים מתוך עיקרון שנימאס מהדיקטטורה הזו שמגבילה אותנו בכל תנועותינו
וזה שירדן אמר שזה נהדר - נכון מאוד, בתנאי שפקחים לא ישבו לנו על הראש
חזרה למעלה
יואל אורן

הודעהפורסם: 20/09/04 21:47   נושא ההודעה: טיולי לילה הגב עם ציטוט

יש מקומות במדבר יהודה שהם לא שמורת טבע ואפשר לקיים שם טיולי לילה. כמו-כן, פקח הרשות באזור דרג'ה ודרומה רואה בחיוב תנועת מטיילים באיזורו, (בניגוד לחלק מעמיתיו), ויש מצב שיסייע להשיג האישורים הדרושים. מה שנשאר זה רק ליזום. אשמח לחבר ביניכם לפקח. חוץ מזה, מה העלילה שאני מסיים טיולים בחושך??!! הרי את כל טיולי הלילה שלי סיימתי באור יום מלא!!! אז לא ללכלך בבקשה... יואל
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
djordan

הודעהפורסם: 20/09/04 23:11   נושא ההודעה: טיולי לילה הגב עם ציטוט

אייל,
בוא ננסה לארגן טיול כזה בקיץ הבא. אשמח לסייע.

אגב, זכור לי טיול ליל ירח עם מויש מעוז, שנגמר בלילה (הבא).
1988 מהרודיון למצוקי דרגות.
האחרונים הגיעו בשעה 03:00 יממה וחצי לאחר שיצאו לדרך...
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה