FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
תנו לחיות לחיות
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> הצעות ופרסומים גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 9/12/02 5:47   נושא ההודעה: תנו לחיות לחיות הגב עם ציטוט

עמותת תנו לחיות לחיות זקוקה לעזרה בהצלה, טיפול ואימוץ בעלי חיים. תנו לחיות לחיות מפעילה אמבולנס לבעלי חיים שעברו התעללות או נפגעו בתאונות. כמו כן העמותה מחזיקה כלבייה/חתוליה שם מטופלים מאות רבות של חיות מחמד שננטשו. בעלי החיים סובלים בעיקר בגלל "ידידם הטוב ביותר" - האדם. כל עזרה חוסכת סבל ומצילה בעלי חיים תמימים וחסרי אונים.

איך אפשר לעזור?
  • תנו לחיות לחיות תמיד זקוקה לכספים על מנת לרכוש מזון ותרופות לבעלי חיים. רוב הפעילים לא מקבלים שכר, כך שהכספים מנוצלים רובם ככולם לטובת בעלי החיים.
  • כמו כן העמותה זקוקה למתנדבים שיעזרו בטיפול בבעלי חיים פצועים, בעבודות הכלבייה/חתולייה, ובמציאת בתים מאמצים לכלבים ולחתולים.
  • כמובן שאפשר לעזור גם ע"י אימוץ אחד (או יותר...) מבין מאות בעלי החיים שבטיפול העמותה.
אנא, כל מי שיכול לעזור התקשרו: 6241782 - 03.
פרטים נוספים באתר העמותה: http://www.petnet.co.il/tnulahayot/index.htm

קצת מזוית אישית

אני תורם שנים רבות לתנו לחיות לחיות בהוראת קבע. לאחר ששמעה ממני על העמותה גם אצויו החלה לתרום לפני כשנתיים. מבלי להכנס לסכומים מדוייקים משפחתי הקרובה בלבד תורמת מאות שקלים בחודש לעמותה. מלבד התרומות אצויו ואני אימצנו שישה חתולים וכלב - חלקם היצלנו כשהיו גורים בני כשבועיים שאיבדו את אימם, וחלקם נמצאו משוטטים במקומות שבהם לא היו שורדים זמן רב (רחובות תל-אביב בעיקר...)

דוגמה למסירות:
פעם אח שלי התקשר אלי מהבסיס שבו עשה מילואים, וסיפר לי על חמור שרגלו שבורה שבר פתוח, והוא עומד בבסיס ללא כל התייחסות. התקשרתי לאתי אלטמן (דוברת העמותה והפעילה המרכזית). תפסתי אותה לאחר ששברה יד ובדיוק חזרה מבית החולים. למרות מצבה, אתי אלטמן טיפלה בפנייתי בכל המסירות. בהדרכתה ובעזרתה "טרטרנו" את כל העולם, ובסופו של דבר הוטרינרית המחוזית (שסירבה בהתחלה לפעול) הגיעה לבדוק את החמור. למרבה הצער זה כבר היה מאוחר מדי והחמור סבל מזיהום שלא איפשר להצילו, אך לפחות הוא זכה להרדמה במקום סבל ממושך עד מוות.

אנא עזרו ככל יכולתכם.

איל.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> הצעות ופרסומים כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה