FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
בקשה
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> תלונות והצעות גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
אורלי יהלום

הודעהפורסם: 6/12/04 19:04   נושא ההודעה: בקשה הגב עם ציטוט

בטיול האחרון בקבוצת התוכן היו מספר קטעים בעייתיים עבורי ועבור מספר מטיילים עם נטיה לפחד גבהים (נטיה - כי ברוב המכריע של הטיולים לא היו לי שום בעיות. ברור שאנשים עם פחד גבהים ממשי לא יכולים להשתתף בטיולי החוג.) הקשיים היו ברמה כזו שגם עזרתם האדיבה של חברי החוג והמדריך המעולה שי לא נתנו פתרון מספק.

מצבים כאלו גורמים לסבל וחוסר נעימות גדול למתקשים ולעיכוב והתמרמרות בכל הקבוצה. לכן אני מציעה לציין מראש בתיאורי הטיולים במידה והם כוללים אלמנטים בעייתיים מבחינה גרביטציונית, כפי שנהוג בצדק להזהיר כאשר הטיולים מתקיימים באיזורים בעייתיים מבחינה בטחונית.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא בקר באתר המפרסם
אורלי יהלום

הודעהפורסם: 6/12/04 19:15   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

נ.ב. ברור לי שלא קל לקבוע מראש מהו אלמנט בעייתי ומהו לא ושזה מאוד אינדיבידואלי. אבל לפחות בתור דוגמה, אם בטיול צריך לרדת קיר אנכי של 7 מטר בלי להיות קשורים למשהו, הייתי רוצה לדעת על זה מראש.
חזרה למעלה
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 9/12/04 12:09   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אורלי,

אין אפשרות להודיע מראש, מכמה סיבות:
  • המסלולים מתוכננים "על המפה", ולא ניתן לדעת מראש אם יש בהם מכשולים מיוחדים.

• המסלולים המוצעים הם בסיס לתוואי שהמדריכים יכולים לשנות בשטח.

• כפי שציינת בהודעתך השניה, קשה להגדיר "אלמנט בעייתי". כמוך, אני חושש מירידה בקירות אנכיים. מטיילים אחרים חוששים מירידה בדרדרות או הליכה בחושך שכלל אינם בעייתיים עבורי.

• גם ללא כל המגבלות הנ"ל, בדיקה עם המדריכים של התוואי המדוייק של כל מסלול, מתן "ציון בעייתיות" לכל מכשול (קשה/מפחיד/וכו'), ופרסום התוצאות - כל אלה דורשים עבודה רבה. אין הצדקה לכך כאשר ממילא כל טיולי החוג מוגדרים כאתגריים, והמטיילים צריכים להיות מוכנים לעבור כל מכשול שאינו דורש אמצעים טכניים מיוחדים.
אני יכול רק להציע פתרון חלקי לבעיה, שאני ומספר מטיילים אחרים (תארי לעצמך - מקבוצת האתגר!) נוקטים בו לעיתים: לברר עם המדריך בתחילת יום ההליכה אם צפוי מכשול מהסוג המפחיד אותך, ולשאול אם יש אפשרות פשוטה לעקוף, כלומר מבלי להתנתק מהקבוצה לחצי יום.

לפעמים יש, ולפעמים... מתחשלים.

איל צבי
חוג אלעד
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
אורלי יהלום

הודעהפורסם: 9/12/04 14:25   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אוקיי, קיבלתי.
חזרה למעלה
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> תלונות והצעות כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה