צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
איל צבי Admin - מנהל
|
פורסם: 15/07/08 1:33 נושא ההודעה: הזמנה למסיבת הולדת הבן (24/07/2008) |
|
|
שלום לכל החברים,
אצויו ואני מתכבדים להזמין אתכם למסיבת הולדת בננו Yukumo, שתערך ביום חמישי 24/07/2008 בשעה 17:30.
המסיבה תתקיים במושב גן השומרון (ליד קיבוץ עין שמר), במשתלת עצי הפרי האקזוטיים של משה ולך. משה ומשפחתו לא רק יארחו אותנו בבוסתן היפה שלהם, אלא גם יכינו לנו מזנון חלבי/צמחוני טעים.
חשוב מאד!
אנחנו חייבים לדעת מראש כמה אנשים יגיעו, כדי לאפשר למשפחת ולך לארגן את כל הדרוש מבחינת המזנון ומקומות ישיבה. מי שמתכוון להגיע מתבקש להודיע לי בדואר אלקטרוני לכתובת [email protected], עד ליום שבת הקרוב (18/7). להבדיל מהרשמה מאוחרת לטיול, במקרה הזה הודעה מאוחרת או אי-הודעה תגרום לנו לאי נעימות גדולה. אז אנא...
הערות:- מפת הגעה למשתלה - כאן.
- הגעה בתחבורה ציבורית: לא הכי נוח אבל אפשרי. באוטובוס - קוים שעוצרים בצומת כרכור (למשל ת"א-עפולה). מהצומת למשתלה אפשר להגיע ב-15 דקות הליכה. ברכבת - התחנה הקרובה ביותר היא בנימינה, ומשם 10-15 דקות במונית.
- אני מציע שמי שמתכוון להגיע ברכב, יפרסם תגובה להודעה זו (עם מספר טלפון), כדי לאפשר לחסרי הרכב להצטרף לנסיעה משותפת.
- לא מעט חברים שואלים אותנו לגבי מתנה. בשלב זה אנחנו לא ממש צריכים משהו מסויים, ואנחנו מעדיפים שלא לצבור ערימות של חפצים, אלא להשיג יד-שניה מחברים ורק אם אין ברירה אז לקנות. הרמז ברור, ואם לא - אפשר גם בלי מתנה ואנחנו מבטיחים לא לרשום אף אחד בפנקס השחור
- אני מתנצל מראש אם יהיו כלים חד-פעמיים - הנושא לא בשליטתנו. זה אמנם לא מקובל בהזמנה לאירועים, אבל אני ממליץ למי שרוצה להביא כלים רב-פעמיים. אנחנו נביא לעצמנו.
מקוים להתראות בקרוב!
איל, אצויו, Yukumo
נ.ב. - תודה על כל הברכות והאיחולים שקיבלנו. |
|
חזרה למעלה |
|
 |
זיו

|
פורסם: 15/07/08 8:12 נושא ההודעה: טרמפ מראש העין |
|
|
זיו אביבי 052299888 - להתקשר משבת ואילך _________________ במקום שאליו אני הולך, היו רבים כבר לפני.
השאירו שביל, השאירו עץ, השאירו אבן לרגלי. |
|
חזרה למעלה |
|
 |
אייל הירושלמי
|
פורסם: 15/07/08 14:52 נושא ההודעה: תחבורה ציבורית |
|
|
האם יש למקום המסיבה תחבורה ציבורית???
ישמח לבוא מעיר הקודש למרות החום והלחות של השפילה. _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
 |
אייל הירושלמי
|
פורסם: 16/07/08 15:33 נושא ההודעה: מובן הדרך בתחבורה ציבורית ,בעיות ברכבות |
|
|
מובן הדרך בתחבורה ציבורית מקריאה בעיון נוסף את ההזמנה.
נקווה שביום חמישי הבא הרכבות יפעלו בין ת.א לבינימינה מחר לתיפארת מדינת ישראל אין רכבות בין ת.א לנהריה וגם ביום שישי.
http://www.israrail.org.il/
פעמים רבות גם שלא הייתה ידיעה באתר רכבת ישראל הרכבות לא פעלו נציין שביום חמישי תמיד הרכבות בארץ לא יוצאות בזמן מהתחנות מניסיון. _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
 |
עמית 171
|
פורסם: 16/07/08 19:17 נושא ההודעה: אשמח להגיע אך צריך טרמפ מחיפה |
|
|
מסיים ללמוד בטכניון ב- 18:00, ובתחבורה ציבורית לא אצליח להגיע לאירוע תוך זמן סביר.
אשמח לדעת גם על טרמפ שיוצא מחיפה מוקדם יותר. _________________ בואו לפורום שמירת טבע
http://forums.tapuz.co.il/nature
טבע ונופים בישראל - עדכונים שוטפים בפייסבוק
http://www.facebook.com/inature.info |
|
חזרה למעלה |
|
 |
xaim

|
פורסם: 16/07/08 19:54 נושא ההודעה: טרמפ על אופנוע |
|
|
בשמחה ובששון
אגיע מנס ציונה
הפעם עם האופנוע, אם לא יציעו לי פול.
ובקשר לטרמפיסטית,
אני לא כותב כאן את הבדיחה של יעקב
על החובשת. |
|
חזרה למעלה |
|
 |
ora meir
|
פורסם: 20/07/08 16:39 נושא ההודעה: Re: טרמפ על אופנוע |
|
|
"אז אני לא כותב כאן את הבדיחה של יעקב על החובשת" - חבל, איני מכירה אותה!
אני אגיע מת"א ויתכן שיהיו לי עוד 1-2 מקומות במכונית. ניתן לשלוח לי מייל לגבי איושו/ם
[email protected]
אורה מאיר _________________ אורה מאיר |
|
חזרה למעלה |
|
 |
איתי הדרי

|
פורסם: 21/07/08 23:20 נושא ההודעה: טרמפ מהצפון |
|
|
שלום,
אנחנו יוצאים בסביבות 17:30 ממשגב.
יכולים לאסוף מיגור - יקנעם וכו'.
אפשר להתגמש על הזמנים.
איתי ועירית |
|
חזרה למעלה |
|
 |
bushka
|
פורסם: 26/07/08 21:09 נושא ההודעה: Re: הזמנה למסיבת הולדת הבן (24/07/2008) |
|
|
שלום לכל חהברים.
מסיבה הייתה מאד טעימה ומרגשת בחצר משפחת ולך .
התרגשתי מאד לשמוע ששם עברי של YUKUMO
יהיה אלעד .
המסיבה הסתיימה בסיור במשתלה בהדרכתו של אייל.
ראו קישור :
http://picasaweb.google.com/gobushka/YukumoBirthdayParty
אז שוב מזל טוב לאלעד ומחכים לעוד מסיבה בקרוב .
מאיר
="איל צבי"]שלום לכל החברים,
אצויו ואני מתכבדים להזמין אתכם למסיבת הולדת בננו Yukumo, שתערך ביום חמישי 24/07/2008 בשעה 17:30.
המסיבה תתקיים במושב גן השומרון (ליד קיבוץ עין שמר), במשתלת עצי הפרי האקזוטיים של משה ולך. משה ומשפחתו לא רק יארחו אותנו בבוסתן היפה שלהם, אלא גם יכינו לנו מזנון חלבי/צמחוני טעים.
חשוב מאד!
אנחנו חייבים לדעת מראש כמה אנשים יגיעו, כדי לאפשר למשפחת ולך לארגן את כל הדרוש מבחינת המזנון ומקומות ישיבה. מי שמתכוון להגיע מתבקש להודיע לי בדואר אלקטרוני לכתובת [email protected], עד ליום שבת הקרוב (18/7). להבדיל מהרשמה מאוחרת לטיול, במקרה הזה הודעה מאוחרת או אי-הודעה תגרום לנו לאי נעימות גדולה. אז אנא...
הערות:- מפת הגעה למשתלה - כאן.
- הגעה בתחבורה ציבורית: לא הכי נוח אבל אפשרי. באוטובוס - קוים שעוצרים בצומת כרכור (למשל ת"א-עפולה). מהצומת למשתלה אפשר להגיע ב-15 דקות הליכה. ברכבת - התחנה הקרובה ביותר היא בנימינה, ומשם 10-15 דקות במונית.
- אני מציע שמי שמתכוון להגיע ברכב, יפרסם תגובה להודעה זו (עם מספר טלפון), כדי לאפשר לחסרי הרכב להצטרף לנסיעה משותפת.
- לא מעט חברים שואלים אותנו לגבי מתנה. בשלב זה אנחנו לא ממש צריכים משהו מסויים, ואנחנו מעדיפים שלא לצבור ערימות של חפצים, אלא להשיג יד-שניה מחברים ורק אם אין ברירה אז לקנות. הרמז ברור, ואם לא - אפשר גם בלי מתנה ואנחנו מבטיחים לא לרשום אף אחד בפנקס השחור
- אני מתנצל מראש אם יהיו כלים חד-פעמיים - הנושא לא בשליטתנו. זה אמנם לא מקובל בהזמנה לאירועים, אבל אני ממליץ למי שרוצה להביא כלים רב-פעמיים. אנחנו נביא לעצמנו.
מקוים להתראות בקרוב!
איל, אצויו, Yukumo
נ.ב. - תודה על כל הברכות והאיחולים שקיבלנו.[/quote] |
|
חזרה למעלה |
|
 |
איל צבי Admin - מנהל
|
פורסם: 7/09/08 22:41 נושא ההודעה: |
|
|