FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
הזמנה למסיבת הולדת הבן (24/07/2008)
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 15/07/08 1:33   נושא ההודעה: הזמנה למסיבת הולדת הבן (24/07/2008) הגב עם ציטוט

שלום לכל החברים,

אצויו ואני מתכבדים להזמין אתכם למסיבת הולדת בננו Yukumo, שתערך ביום חמישי 24/07/2008 בשעה 17:30.

המסיבה תתקיים במושב גן השומרון (ליד קיבוץ עין שמר), במשתלת עצי הפרי האקזוטיים של משה ולך. משה ומשפחתו לא רק יארחו אותנו בבוסתן היפה שלהם, אלא גם יכינו לנו מזנון חלבי/צמחוני טעים.

חשוב מאד!

אנחנו חייבים לדעת מראש כמה אנשים יגיעו, כדי לאפשר למשפחת ולך לארגן את כל הדרוש מבחינת המזנון ומקומות ישיבה. מי שמתכוון להגיע מתבקש להודיע לי בדואר אלקטרוני לכתובת [email protected], עד ליום שבת הקרוב (18/7). להבדיל מהרשמה מאוחרת לטיול, במקרה הזה הודעה מאוחרת או אי-הודעה תגרום לנו לאי נעימות גדולה. אז אנא...

הערות:
  • מפת הגעה למשתלה - כאן.

• הגעה בתחבורה ציבורית: לא הכי נוח אבל אפשרי. באוטובוס - קוים שעוצרים בצומת כרכור (למשל ת"א-עפולה). מהצומת למשתלה אפשר להגיע ב-15 דקות הליכה. ברכבת - התחנה הקרובה ביותר היא בנימינה, ומשם 10-15 דקות במונית.

• אני מציע שמי שמתכוון להגיע ברכב, יפרסם תגובה להודעה זו (עם מספר טלפון), כדי לאפשר לחסרי הרכב להצטרף לנסיעה משותפת.

• לא מעט חברים שואלים אותנו לגבי מתנה. בשלב זה אנחנו לא ממש צריכים משהו מסויים, ואנחנו מעדיפים שלא לצבור ערימות של חפצים, אלא להשיג יד-שניה מחברים ורק אם אין ברירה אז לקנות. הרמז ברור, ואם לא - אפשר גם בלי מתנה ואנחנו מבטיחים לא לרשום אף אחד בפנקס השחור Wink

• אני מתנצל מראש אם יהיו כלים חד-פעמיים - הנושא לא בשליטתנו. זה אמנם לא מקובל בהזמנה לאירועים, אבל אני ממליץ למי שרוצה להביא כלים רב-פעמיים. אנחנו נביא לעצמנו.

מקוים להתראות בקרוב!

איל, אצויו, Yukumo

נ.ב. - תודה על כל הברכות והאיחולים שקיבלנו.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
זיו

הודעהפורסם: 15/07/08 8:12   נושא ההודעה: טרמפ מראש העין הגב עם ציטוט

זיו אביבי 052299888 - להתקשר משבת ואילך
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא בקר באתר המפרסם
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 15/07/08 14:52   נושא ההודעה: תחבורה ציבורית הגב עם ציטוט

האם יש למקום המסיבה תחבורה ציבורית???
ישמח לבוא מעיר הקודש למרות החום והלחות של השפילה.
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 16/07/08 15:33   נושא ההודעה: מובן הדרך בתחבורה ציבורית ,בעיות ברכבות הגב עם ציטוט

מובן הדרך בתחבורה ציבורית מקריאה בעיון נוסף את ההזמנה.
נקווה שביום חמישי הבא הרכבות יפעלו בין ת.א לבינימינה מחר לתיפארת מדינת ישראל אין רכבות בין ת.א לנהריה וגם ביום שישי.
http://www.israrail.org.il/
פעמים רבות גם שלא הייתה ידיעה באתר רכבת ישראל הרכבות לא פעלו נציין שביום חמישי תמיד הרכבות בארץ לא יוצאות בזמן מהתחנות מניסיון.
עמית 171

הודעהפורסם: 16/07/08 19:17   נושא ההודעה: אשמח להגיע אך צריך טרמפ מחיפה הגב עם ציטוט

מסיים ללמוד בטכניון ב- 18:00, ובתחבורה ציבורית לא אצליח להגיע לאירוע תוך זמן סביר.
אשמח לדעת גם על טרמפ שיוצא מחיפה מוקדם יותר.

טבע ונופים בישראל - עדכונים שוטפים בפייסבוק
http://www.facebook.com/inature.info
חזרה למעלה
xaim

הודעהפורסם: 16/07/08 19:54   נושא ההודעה: טרמפ על אופנוע הגב עם ציטוט

בשמחה ובששון
אגיע מנס ציונה
הפעם עם האופנוע, אם לא יציעו לי פול.
ובקשר לטרמפיסטית,
אני לא כותב כאן את הבדיחה של יעקב
על החובשת.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא בקר באתר המפרסם
ora meir

הודעהפורסם: 20/07/08 16:39   נושא ההודעה: Re: טרמפ על אופנוע הגב עם ציטוט

"אז אני לא כותב כאן את הבדיחה של יעקב על החובשת" - חבל, איני מכירה אותה!

אני אגיע מת"א ויתכן שיהיו לי עוד 1-2 מקומות במכונית. ניתן לשלוח לי מייל לגבי איושו/ם
[email protected]

אורה מאיר
איתי הדרי

הודעהפורסם: 21/07/08 23:20   נושא ההודעה: טרמפ מהצפון הגב עם ציטוט

שלום,
אנחנו יוצאים בסביבות 17:30 ממשגב.
יכולים לאסוף מיגור - יקנעם וכו'.
אפשר להתגמש על הזמנים.
איתי ועירית
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
bushka

הודעהפורסם: 26/07/08 21:09   נושא ההודעה: Re: הזמנה למסיבת הולדת הבן (24/07/2008) הגב עם ציטוט

שלום לכל חהברים.
מסיבה הייתה מאד טעימה ומרגשת בחצר משפחת ולך .
התרגשתי מאד לשמוע ששם עברי של YUKUMO
יהיה אלעד .
המסיבה הסתיימה בסיור במשתלה בהדרכתו של אייל.
ראו קישור :
http://picasaweb.google.com/gobushka/YukumoBirthdayParty
אז שוב מזל טוב לאלעד ומחכים לעוד מסיבה בקרוב .
מאיר

="איל צבי"]שלום לכל החברים,

אצויו ואני מתכבדים להזמין אתכם למסיבת הולדת בננו Yukumo, שתערך ביום חמישי 24/07/2008 בשעה 17:30.

המסיבה תתקיים במושב גן השומרון (ליד קיבוץ עין שמר), במשתלת עצי הפרי האקזוטיים של משה ולך. משה ומשפחתו לא רק יארחו אותנו בבוסתן היפה שלהם, אלא גם יכינו לנו מזנון חלבי/צמחוני טעים.

חשוב מאד!

אנחנו חייבים לדעת מראש כמה אנשים יגיעו, כדי לאפשר למשפחת ולך לארגן את כל הדרוש מבחינת המזנון ומקומות ישיבה. מי שמתכוון להגיע מתבקש להודיע לי בדואר אלקטרוני לכתובת [email protected], עד ליום שבת הקרוב (18/7). להבדיל מהרשמה מאוחרת לטיול, במקרה הזה הודעה מאוחרת או אי-הודעה תגרום לנו לאי נעימות גדולה. אז אנא...

הערות:
  • מפת הגעה למשתלה - כאן.

• הגעה בתחבורה ציבורית: לא הכי נוח אבל אפשרי. באוטובוס - קוים שעוצרים בצומת כרכור (למשל ת"א-עפולה). מהצומת למשתלה אפשר להגיע ב-15 דקות הליכה. ברכבת - התחנה הקרובה ביותר היא בנימינה, ומשם 10-15 דקות במונית.

• אני מציע שמי שמתכוון להגיע ברכב, יפרסם תגובה להודעה זו (עם מספר טלפון), כדי לאפשר לחסרי הרכב להצטרף לנסיעה משותפת.

• לא מעט חברים שואלים אותנו לגבי מתנה. בשלב זה אנחנו לא ממש צריכים משהו מסויים, ואנחנו מעדיפים שלא לצבור ערימות של חפצים, אלא להשיג יד-שניה מחברים ורק אם אין ברירה אז לקנות. הרמז ברור, ואם לא - אפשר גם בלי מתנה ואנחנו מבטיחים לא לרשום אף אחד בפנקס השחור Wink

• אני מתנצל מראש אם יהיו כלים חד-פעמיים - הנושא לא בשליטתנו. זה אמנם לא מקובל בהזמנה לאירועים, אבל אני ממליץ למי שרוצה להביא כלים רב-פעמיים. אנחנו נביא לעצמנו.

מקוים להתראות בקרוב!

איל, אצויו, Yukumo

נ.ב. - תודה על כל הברכות והאיחולים שקיבלנו.[/quote]
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 7/09/08 22:41   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

שלום לכולם,

תודה לכל מי שהגיע.
תודה לכל מי שאיחל.
תודה על המתנות.
תודה על הברכות.

נתראה בשמחות,

איל, אצויו, אלעד
חזרה למעלה
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה